BRILLEGLAS MED FARVETILPASNING TIL HVERDAGSBRUG

Vores Transitions® brilleglas med farvetilpasning har den nyeste teknologi, der tilpasser sig efter dine aktiviteter, så du kan nøjes med ét par briller både inde og ude. Transitions® brilleglas fås i to typer, afhængigt af behov, og de fås i farverne brun, grå og grafitgrøn.  

Transitions® Signature VII

Brilleglasset er designet, så det hurtigt tilpasser sig fra klart, når bæreren opholder sig inde, til helt mørkt i sollys, og det giver fordele i hverdagen sammenlignet med almindelige brilleglas. Transitions® Signature VII brilleglasset tilpasser sig gradvist til ændrede lysforhold, så glasset altid har den tone, som brugeren har behov for.

 

 

 Transitions® Signature VII er klare indendørs og om aftenen og skifter hurtigt fra mørk til klar. Det giver mindre trætte øjne og færre blændende reflekser.

Transitions® XTRActive

Transitions® XTRActive er det ideelle brilleglas til udendørsaktiviteter og bilkørsel, som samtidig er behageligt at bruge indendørs. Brilleglassets unikke design beskytter øjnene mod skarpt sollys og kraftig kunstig belysning. XTRActive brilleglasset skifter til ekstra mørkt, når bæreren opholder sig ude, og skifter også til en mørkere nuance bag forruden i en bil, så øjnene skærmes mod sollys under bilkørsel.

 

 

Transitions® XTRActive skifter til mørkt i bilen og beskytter mod blændende reflekser. Op til 50% mørk farve.