KOMPLET SORTIMENT AF SKÆRMBRILLEGLAS -

MINDRE TRÆTTE ØJNE OG BEDRE SYNSKOMFORT

Med sortimentet af skærmbrilleglas fra BBGR kan vi tilbyde brugerne den optimale komfort og markant mindre trætte øjne ved skærmarbejde. Overfladebehandlingen Neva™ Max Blue UV giver brilleglassene en bedre kontrast og beskytter øjnene mod skadeligt blåt lys.

 

EasyWork

EasyWork er et progressivt brilleglas, hvor de forskellige zoner er tilpasset og optimeret til skærmarbejde. Brilleglasset anbefales til daglig brug, hvor der er behov for skarpere syn på kort, mellemlang og lang afstand.

 

 

EasyWork reducerer trætte og irriterede øjne, fordi glasset mindsker genskin og aflaster øjnene.

EasyWork Mid Distance

EasyWork Mid Distance passer til en naturlig og komfortabel arbejdsstilling med brede zoner, der optimerer skarpheden på kort og mellemlang afstand.

 

 

Med EasyWork gør det muligt at holde hovedet i en naturlig stilling, og det øger komforten og minimerer samtidig risikoen for nakkesmerter.

Pulseo Single Vision

Pulseo er den næste generation af enkeltstyrkeglas, der er specielt designet til aldersgruppen 18-40 år. Den ekstra plusstyrke i bunden af brilleglasset giver en behagelig aflastning af øjnene, så man ser skarpt uden at anstrenge øjnene.

Pulseo er den næste generation af enkeltstyrkeglas, der hjælper dig til at se skarpt uden at anstrenge øjnene.

EasyFun™ Single Vision til børn

EasyFun™ er et enkeltstyrkeglas specielt til børn og teenagere, der tilbringer meget tid foran digitale enheder. Brilleglasset giver optimal skærmkomfort ved at reducere kontrasten og aflaste øjnene.

EasyFun™ beskytter mod skadeligt blåt lys og er den ideelle løsning til børn.