FÅ ET ENDNU

BEDRE SYN

Den rette overfladebehandling er vigtig for at få det optimale ud af et par briller. BBGR tilbyder mange forskellige overfladebehandlinger, der hver især er designet til specielle omgivelser og til at løse særlige behov, så brugeren får den bedst mulige synsoplevelse. Samtidig beskytter overfladebehandlingen både øjnene og brilleglassene!

NEVA® MAX UV

Neva® Max UV er en AR-overfladebehandling, der beskytter brilleglasset effektivt mod ridser og beskytter øjnene mod UV-stråler. Overfladebehandlingen er et godt valg til optimal synskomfort og beskyttelse mod UV-stråler.

 

Effektiv beskyttelse mod ridser og UV-stråler i dagligdagen

NEVA® MAX BLUE UV

Neva® Max Blue er ideel til brug af digitale enheder, da overfladebehandlingen blokerer en del af det skadelige blåviolette lys, som digitale enheder udsender. Ud over at give brillebæreren en bedre synskomfort giver overfladebehandlingen også den bedst mulige beskyttelse mod UV-stråler.

 

 

Den optimale synskomfort og beskyttelse ved brug af digitale skærme

DIAMS® CLEAR UV

Diams® Clear UV er en basis multi-overfladebehandling, hvor du får god kvalitet til en fornuftig pris. Her er AR-laget kombineret med beskyttelse mod ridser, og det giver en god skarphed og en svag grøn tone på brilleglassets overflade, som gør overfladebehandlingen meget populær.

Klare brilleglas og UV-beskyttelse til en overkommelig pris.

NEVA® SUN UV

Neva® Max Sun UV kan bestilles til alle solbrilleglas. Overfladebehandlingen giver en fuldstændig beskyttelse mod UV-stråler og beskytter effektivt mod ridser på brilleglassets overflade.

Antirefleksbehandling til solbriller.

NEVA® MAX UV NIGHT DRIVE BOOST

Neva® Max UV Night Drive Boost er egnet til klare brilleglas, der bruges dagligt både dag og nat. Overfladebehandlingen reducerer genskin fra modkørende bilers lygter og skarpe gadelygter og giver et klarere syn ved kørsel om natten.

 

 

 

En overfladebehandling til hverdagsbrillen, der gør det mere behageligt at køre om natten.