ET UNIKT UDVALG AF

PROGRESSIVE BRILLEGLAS TIL ALLE BEHOV

 

Alle vores progressive brilleglas er designet efter strenge kvalitetsstandarder, og de opfylder brugernes forskellige behov og ønsker med hensyn til pris og funktion. Med BBGR kan du få fleksible løsninger, der passer optimalt til hver enkelt.

Anateo® Plus

Vores Anateo Plus brilleglas er et af de bedste valg til folk i alle aldre med presbyopi. Her får du den bedste visuelle kvalitet og komfort inden for progressive brilleglas – designet med fokus på øjets anatomi – dets størrelse, position og form. Biometric teknologi™ gør det nu muligt at opleve et bredere og mere komfortabelt synsfelt, uanset hvilken korrektion der er behov for.  

 

Alle daglige aktiviteter udføres optimalt med et minimum af synsproblemer og den bedste komfort.

 

Sirus® Plus

Sirus® Plus er et behageligt progressivt brilleglas med glidende overgang, hvor også styrken ændres. Overgangen mellem styrkerne giver tit problemer, når man bærer briller med flerstyrkeglas. Sirus® Plus er designet med visuel balance netop i dét område, og giver dermed en mere behagelig synsoplevelse.

En god balance for synskomfort og glidende overgang mellem læseafstand, mellemlang og lang afstand. 

 

Meget stabilt syn på lang afstand.

Quadro

Quadro er et godt basisglas inden for progressive brilleglas og til en overkommelige pris. Glasset er designet med et stort synsfelt på alle afstande.

Stort synsfelt

Høj læsekomfort